Klubmodul henter siden
(97) RC modelbiler
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
RC Knabstrup
Hvis man ønsker at køre med RC biler, kræver det pt. at man selv har en licens/forsikring - for uddybning af dette, ring til Peter på mob. 2213 5401.
 
RC Knabstrup holder til i Knabstrup Hallen, hvor vi kører indendørs om torsdagen kl 18-22, med fjernstyrede On Road og Off Road biler i scala 1/10. Følg os på Facebook - RC Knabstrup.
Vi har et stort projekt igang med etablering af Knabstrup RC Center. Et udendørs baneanlæg, med baner til brug for såvel biler, som både og fly. Find Knabstrup RC Center på Facebook og følg med i projektet - det er rigtig spændende!!
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig, på mail: mailto:Rcknabstrup@gmail.com eller til Peter på telefon: 2213 5401.
 
Har du fået lyst til at prøve en RC modelbil så kig forbi og prøv klubbens biler for at finde ud af, om det kunne have din interesse.
Læs mere
RC Knabstrup holder til I/ved Knabstrup Hallen ( Midlertiddig lukket pga. Covid-19 ) I klubben kører vi om vinteren med fjernstyrede On Road og Off Road biler i scala 1/10 i Knabstrup Hallen og med scala 1/10 - 1/8 og 1:6 om sommeren på vores udendørsbane bag Knabstrup Hallen. Som medlem af RC Knabstrup er du gratis ansvarsforsikret gennem Dansk Model Sports Union. www.dmsu.dk når du træner eller deltager i løb på klubbens bane.
Startdato
01.11.2020
Slutdato
30.06.2021
Tid/Sted
Torsdag 18:00-22:00 Knabstrup Hallen, Hallen
Pris
600,00 kr.

Følg os på Facebook

https://www.facebook.com/knabstrupif1926

Få de seneste opdateringer med, om ændringer og nye begivenheder

Gå til Facebook

Tilmeldning

Find den afdeling og det hold der passer til dine ønsker

Læs mere

Har du spørgsmål?

Vi, hjælpe rgerne med spørgsmål om hold, tilmeldning mm. info herunder

Kontakt os
Banner