NyhederKlubmodul henter siden
KIF eSport
FO1
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

KIF e-sport  #erduklar ?

CS:GO - Fortnite - eller Fri Træning, Barn, Ung eller Senior?  Tjek alle mulighederne på KIF e-sports facebookside!!   https://www.facebook.com/kifEsport/  - du skal tilmelde dig her når du er klar!  
 
 
Formålet med KIF eSport er at kunne tilbyde en alternativ sportsgren til børn, unge og voksne i lokalområdet.
 
Alle vores trænere er frivillige, der er i fuld gang med at uddanne sig, i at kunne undervise inden for de forskellige spil. De er ikke professionelle trænere, men har lyst til at lære og være der for vores medlemmer. Hvilket på sigt vil kunne give vores medlemmer et godt fundament for spil udvikling.
 
Målet og visionerne er at vores medlemmer kommer for at være sammen med ligesindede og for at lære, af dem der kan noget andet end dem selv. Det handler i høj grad om at kunne arbejde sammen og have det sjovt i processen. Hvilket også er grunden til at KIF eSport har planer om at arrangere flere events og arrangementer som - LAN i foråret og efteråret, Sommer LAN event mm. Vi vægter sammenhold og sjove oplevelser højt!
 
Velkommen til KIF esport
 
e-sport logo 
Læs mere
Fortnite holdet er midlertidig lukket fra 21-08-2020 grundet for lav tilmelding. ønsker man at starte til fortnite træning kan i kontakte Brian på E-mail b.sabransky@gmail.com. så samler han sammen til at starte holdet op igen.
Startdato
10.08.2020
Slutdato
21.08.2020
Tid/Sted
Mandag 16:00-18:00 Knabstrup hallen kælderen, KIF eSport Torsdag 16:00-18:00 Knabstrup hallen kælderen, KIF eSport
Pris
1200,00 kr.

Vi takker vore sponsorer