Knabstrup er en aktiv by - og idrætsforeningen, samt de øvrige lokale foreninger, som støtter op omkring vore tilbud, er en stor del af livet I byen.

ÅRETS aktiviteter:

JANUAR
... holdtræning starter igen efter juleferie
 
FEBRUAR
Uge 7 er der vinterferie - ofte har børne- og ungdomsklubberne KUK noget på programmet. KUK har deres egne facebook sider, hvor de kommunikerer direkte med børnene, men der er også en side til forældrene med information om diverse arrangementer, praktiske oplysninger, osv.
 
MARTS
Sidste søndag (hvis ikke det lander i nogle helligdage) er der sæsonafslutning med opvisning i Knabstruphallen. Alle hold som har noget på hjerte kommer på gulvet og viser hvad de har arbejdet med i årets løb - det varer kun et par timer og plejer at være en skæg og hyggelig formiddag med familie, venner, naboer, og hvem der nu ellers har tid og lyst til at komme og kigge.
 
APRIL-MAJ - nogle hold fortsætter, men der gives direkte besked på de pågældende hold.
 
JUNI/JULI  ....mest ferie - MEN
Bylauget afholder et børnevenligt Skt. Hans arrangement på plænerne bag hallen, med bål og pølsevogn, kaffe, kage, osv. 
 
De sidste dage i JUNI og/eller nogle af de første i JULI afholdes Knabstrup SommerCamp - en skøn event, der varer fra fredag morgen til søndag eftermiddag, hvor op til 50 børn leger, løber, hopper, danser, spiller bold, og hygger sig igennem mange forskellige idrætstilbud og aktiviteter. Det er forskellige aktiviteter fra år til år, men typisk er at Fodbold, Gymnastik og Dans går igen hvert år .  SommerCamp afsluttes med en opvisning og en sang - og det anbefales at forældre ikke bare holder og venter i bilen når de skal hente deres børn søndag eftermiddag... for dén opvisning har børnene med garanti glædet sig til at fyre af for mor og far, og den plejer at være værd at vente på!!!
 
AUGUST .... ferietid.....
 
SEPTEMBER - Opstart på diverse holdsport og haltider
 
OKTOBER - Holdene er godt igang - og så er der lige en efterårsferie
 
NOVEMBER

DECEMBER 
Bylauget afholder Lucia arrangement i Knabstruphallen - børnene fra KUK synger Lucia  I 2018 foregår det fredag den 14. December - arrangementet er åbent for alle. Der kan købes mad og drikke, samt deltages i lotteri.   

Følg os på Facebook

https://www.facebook.com/knabstrupif1926

Få de seneste opdateringer med, om ændringer og nye begivenheder

Gå til Facebook

Tilmeldning

Find den afdeling og det hold der passer til dine ønsker

Læs mere

Har du spørgsmål?

Vi, hjælpe rgerne med spørgsmål om hold, tilmeldning mm. info herunder

Kontakt os
Banner