Knabstrup UngdomsKlub - KUK
Klubben er alders opdelt og holder til henholdsvis på skolen og i hallen.

Børn 0-4. klasse går i Mini Kuk, som holder til i hallen. Mini Kuk har åben hver torsdag fra 16-19.30.  I Mini Kuk er det muligt at spise aftensmad med en egenbetaling på 30,-kr. I Mini KUK er Kitta den ansvarlige frivillige voksne.

Børn/Unge 5-9. klasse hører til i Store Kuk, som holder til v. Skolen. Store Kuk har åben hver tirsdag fra 18-21 og i Store KUK er Iben den ansvarlige frivillige voksne. I store Kuk har vi ikke nogen fast ordning omkring aftensmad, men det muligt at købe pariser toast, pølsehorn og mini pizzaer. Derudover har store Kuk en lille kiosk hvor der mulighed for at købe chips, slik og sodavand.

Det årlige kontingent er 200,- kr. pr. Barn og gælder for sæsonen sommer 2017 til sommer 2018.  Klubberne holder lukket i alle skoleferier og helligdage.

Vi har ganske få regler i klubben, som vi forventer bliver overholdt.

Du skal tale til og behandle andre som du selv ønsker at blive talt til og behandlet.

Du skal behandle og bruge klubbens ting, så alle har glæde af at bruge det.

Følg de frivillige voksnes anvisninger. Vi er der for at give jer gode og sjove oplevelser.

Rygning, alkohol og andre rusmidler er selvfølgelig ikke tilladt i klubben.

Vi accepterer ikke vold eller mobning, alle har ret til at være her. Skulle det alligevel ske at nogen føler sig mobbet eller at nogen ikke har kunnet håndtere frustrationer på anden vis end fysisk.... så bestræber vi os på at tage hånd om det og taler med de unge mennesker, hvis vi vurderer det nødvendigt, vil forældrene blive kontaktet, og hvis der er sket noget som vi ikke har hørt eller set, er I forældre mere end velkomne til at kontakte enten Iben (store kuk) eller Kitta (mini kuk)

I ekstreme tilfælde vil et barn/ungt menneske kunne få karantæne eller blive bortvist. Dette vil kun ske i samråd med Iben eller Kitta, den unge og forældrene MEN vi tror på at det ikke kommer til at ske
 
Mange hilsner
de frivillige i KUK

Følg os på Facebook

https://www.facebook.com/knabstrupif1926

Få de seneste opdateringer med, om ændringer og nye begivenheder

Gå til Facebook

Tilmeldning

Find den afdeling og det hold der passer til dine ønsker

Læs mere

Har du spørgsmål?

Vi, hjælpe rgerne med spørgsmål om hold, tilmeldning mm. info herunder

Kontakt os
Banner