Motion og Trivsel (Sæson 2023)

Antal tilmeldte: 13/99 Alder: 60-99 Ratebetaling Betales nu:
250,00 DKK
01-01-2024:
250,00 DKK
07/09/2023 - 29/05/2024 Hallen Torsdag 10:00-12:00 Instruktør: Kitta Pedersen
Beskrivelse

Vi lever op til vores navn. Vi henvender os til pensionister, efterlønnere og i øvrigt til alle, såvel hun- som hankøn, der har indset, at livet ikke nødvendigvis slutter, når man ikke længere er erhvervsaktiv.

 

Vi har jo alle kun den samme krop, hvortil der ganske vist kan fås reservedele, men det er da nok så rart og bedst, når de originale dele fungerer. Hører du til den store gruppe, der må erkende, at man nok har forsømt at passe på sin krop? – er du stiv i kroppen om morgenen? – er det svært at få strømper på? – eller ordne tånegle? – Er du indstillet på længst mulig at være selvhjulpen?

– Så er ”Motion og trivsel” aktiviteten for dig.

 

Hver torsdag fra kl. 10 – 12 i perioden 1. september til 31. maj tilbydes motion, hvor der startes med opvarmning, motionering og let gymnastik, hvor man ikke går længere, end man selv synes, man kan klare. Derefter skilles man til forskellige aktiviteter efter eget valg. Nogle fortsætter et kvarters tid med yderligere gymnastik, andre går i gang med tæppecurling, bowling, billard, petanque, badminton, hockey, kurvebold eller stokkegymnastik. Til sidst samles alle til fælles afslapningsøvelser og kædedans/fællesdans, hvorefter der er kaffebord med hyggesnak og sang.

 

I løbet af sæsonen arrangeres forskellige udflugter, og til sæsonafslutningen og til juleafslutningen er der fælles frokost.

 

Er du blevet interesseret og inspireret ved at læse ovennævnte?

Så mød op i Knabstruphallen torsdag

også hvis du bare vil se, om ”Motion og trivsel” er noget for dig.

Der kræves ikke stort udstyr. ”Slappetøj” og gymnastik- eller kondisko er nok.

 

BEMÆRK at betalingen som standard falder i 2 rater a 250,- . Rate 2 hæves automatisk d. 1/1-2024 såfremt man har betalt rate 1 med kredit kort. 

 

KIF forbeholder sig ret til ikke at oprette et hold, såfremt der ikke er tilmeldinger nok.

Pris: 250,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Kitta Pedersen