RC - Fjernstyrede biler (April 2024 -> Marts 2025)

Antal tilmeldte:
19/99
Alder:
Alle aldre
Pris:
300,00 DKK
01/04/2024 - 31/03/2025 RC on-road bane Tirsdag 16:00-22:00 Instruktør: Ole Hansen
Beskrivelse

Drømmer du om at mærke suset, når din racerbil hviner gennem svinget og drøner ned ad langsiden på vores superlækre racerbaner? Ønsker du at stå sikkert og have fuld kontrol over din racer, mens adrenalinen pumper? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Knabstrup RC Center kan vi tilbyde dig mere end bare en hobby – vi tilbyder et medlemskab, et kammeratskab og et fællesskab, som vil berige dit liv.

Om vinteren samles vi hver torsdag fra kl. 16.00 til 22.00 i kælderen i Knabstrup Hallen. Her er vi sammen om at bygge og servicere vores RC-biler, mens vi deler erfaringer og nyder fællesskabet. Der er også mulighed for at køre med fjernstyrede biler i hallen og få en smagsprøve på spændingen ved RC-sporten.

Når sommeren rammer, skifter vi til vores udendørs baneanlæg bag Knabstrup Hallen. Her holder vi klubdag hver tirsdag fra kl. 16.00 til vi går hjem og søndag fra kl. 14.00 til vi går hjem. På vores baner kan vi udfordre hinanden i race med fjernstyrede biler i alle former og klasser. Og det bedste af det hele? Som medlem har du fri adgang til banerne hele ugen, så du kan dyrke din passion så meget, som du ønsker.

Bliv en del af vores dynamiske fællesskab og oplev spændingen ved RC-sporten sammen med os på Knabstrup RC Center. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Pris: 300,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Ole Hansen

Instruktør